גרפסים שלא נותנים לתינוקת לישון

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/08/2013 | 11:36 | מאת: אור

בתי בת 4 חודשים מאז שהיא נולדה יש לה יותר מדי גרפסים,הם מפריעים לה לישון (ישנה 40 דקות כל פעם ולא מצליחה לחזור לישון שוב) זה מאד מפריע לה היא כל הזמן עיפה. החלפתי לה כמה פעמים תמ"ל עכשיו היא אוכלת סימילאק קומפורט ואין שום שינוי ומצב ממש קשה . פניתי כמה פעמים לרופא שלה בהתחלה אמר שאין מה לעשות עד שמערכת עיכול תתרגל לחכות ל3 חודשים עברו 3 חודשים אנחנו היום כבר 4.5 חודשים אין שום שינוי ,אפילו יותר גורע. עכשיו הוא ממליץ על אינפומיל ואני מחדת שוב להחליף לה תמ"ל וגם פוחדת כי הוא עושה עצירות. האם אין ברירה וכן לתת לה אינפומיל או שאולי יש טיפול אחר שכן יעזור לבת שלי. תודה מראש .מחכה לתשובה ,אמא ללא שינה .

05/08/2013 | 23:14 | מאת:

אם הבעייה הינה רק פליטת אויר (גרעפסים) נסי להחליף בקבוק ופטמה כי יתכן ובולעת הרבה אויר בזמן ההאכלה , כמו כן אם אין שיפור כדאי לעבור לפורמולה ללא לקטוז אנפמיל AR מזון מצויין לתינוקות פלטנים , אך נראה לי שלא יעזור במקרה זה אלא אם כן גם פולטת