גזים אצל תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/07/2013 | 10:39 | מאת: נטלי

שלום בני בן השבעה חודשים (תאום נולד בשבוע 32) סובל מגזים מאז שנולד, בחודשיים האחרונים זה החמיר הוא מתקשה לישון בלילה, במהלך היום הוא לא רגוע בכלל. מתפתל מכאבי בטן. הלכנו לרופאים הם נתנו לו זונטק- זה לא עזר וניסינו עוד תרופה נגד החומציות בקיבה אך גם זה לא עזר.הוא אוכל נוטרילון , ירקות ופירות אני כבר לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה.

22/07/2013 | 22:21 | מאת:

כדאי להאכילו בפורמולה ללא לקטוז יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז

23/07/2013 | 12:36 | מאת: מירית

אצלנו התמ"ל הזה חולל פלאים, תמיד ניתן לחזור לתמ"ל חלבי (אלא אם הרגישות ללקטוז נמשכת), אבל זה מאוד מקל עליהם. לדעתי ניתן אפילו לבקש מהם דוגמיות או לקנות פחית קטנה ולנסות שבוע לערך, רק בריאות!