גזים לתינוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

23/08/2010 | 16:30 | מאת: ערן

בני בן החודש סובל מבעיות גזים נוראית, במשפחה ממליצים (תרופות סבתא)להכין תה עם זרעי שומר ואניס. זה בריא לתינוק? זה באמת יעזור? אנו אישתי ואני ממש לא רוצים כל תרופת סבתא,אלא אם כן היא נבדקה שלא עושה נזק אחר. תודה רבה ד"ר

23/08/2010 | 21:17 | מאת:

אין לי נסיון עם חליטות אלה, אפשר לנסות בבחינת לא יעזור גם לא יזיק אך לפני שמחליטים על טיפול כלשהו , כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל על מנת לודא שאכן מדובר רק בגזים ולא בבעיה אחרת