נפיחות אצל ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/07/2013 | 21:12 | מאת: גלי

052609364800777000ביתי בת 7. מזה כשנה-שנה וחצי יש לה נפיחות לאורך כל שעות היום וריחן רע מאד. הריח כבר נהיה אופייני לה וניתן ישר לזהות מי במשפחה לא הצליח להתאפק. היא טוענת שהיא לא מצליחה לשלוט בזה. היא אינה מתלוננת על כאבי בטן ויש לה יציאות אחת ליומיים בערך. הגזים "בורחים" לה ברכב, כשהיא עם חברים ובכל מצב כמעט. בינתיים רק אנחנו מעירים לה והיא מאד נפגעת מזה. כיצד ניתן לעזור לה כדי שלא תיפגע מחברים שיתחילו להעיר לה? האם מדובר בבעיה רפואית?

15/07/2013 | 23:27 | מאת:

כדאי ללכת לבדיקה אצל הרופא שלה ובינתיים לא לתת מאכלים שגורמים ליצי גזים (קטניות , צנון...)