רגישות לחלב?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/07/2013 | 22:09 | מאת: אלינור

ערב טוב, בני עמט בן 3, כל ערב הוא שותה כוס שוקו. כמעט כל שלושה, ארבעה ימים הוא מקיא לאחר שתיית השוקו. כשהוא אוכל מוצרי חלב אחרים כגון מעדנים, קוטג', גבינות.. לא קורה שום דבר. אני רוצה לציין כשהוא היה קטן והיה שותה מטרנה זה היה קורה גם.. אשמח ליעוץ

14/07/2013 | 22:12 | מאת:

יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז ככול שעוברים מחלב ניגר למוצר חלב "קשה" יותר כמות הלקטוז פוחתת כדאי לתת לו שוקו מחלב דל לקטוז