גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

03/07/2013 | 20:05 | מאת: אורטל

בתי בת כמעט חודשיים אוכלת רק הנקה כל ארוחה נמשכת שעתיים )במהלכן נרדמת ומשחקת ) , סובלת מגזים ונפיחות , השתמשתי בסימיקול ובבייבי גזים עדיין היא סובלת ומתפתלת מה לעשות כדי להקל על הגזים ? הילדה נרדמת אחרי הנקה ואינה עושה גרפס כאשר היא ישנה (כשהיא בעריסה ייתכן ש

03/07/2013 | 20:49 | מאת: ענת

הי..לנו המליצו לתת את הסימיקול לפני כל ארוחה בשביל שיהיה אפקטיבי וגם לקנות את כדור הפיזיו-קפיצות ותנודות קלות עם התינוקת עליו מאוד מאוד מרגיע.. וללכת איתה במנשא בד (כמו קנגורו) תרגישו טוב..