שאלה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/06/2013 | 16:54 | מאת: נועה

שלום רב התינוקת שלי בת ארבעה חודשים . פגית שנולדה בחודש שמיני כשכל מערכותיה בשלות ומתפקדות. הרבתה לפלוט החל מהחודש הראשון ואובחנה כסובלת מריפלוקס קל. ניזונה כעת מאינפמיל. בשבועיים האחרונים החלה לקבל זנטק במינון 0.6 בוקר וערב לאחר ששמנו לב שנראה שהפליטות מציקות לה. בשלושת הימים האחרונים החל משעות הצהריים ובעיקר בערב יש התקפי בכי וצעקות שלא היו בעבר ונמשכים כרבע שעה. כמו כן נראה שיש לה ליחה מרובה. לציין שבלילות ישנה נהדר... האם יכול להיות שנתקפים אלה קשורים לריפלוקס? האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של הזנטק או של האינפמיל? תודה רבה!!! נועה

30/06/2013 | 22:00 | מאת:

כמה היא אוכלת וכמה היא שוקלת ?

01/07/2013 | 06:15 | מאת: נועה

אוכלת כמאה עשרים בארוחה ושוקל כארבעה וחצי קג (נולדה במשקל נמוך). מתנצלת שלא פירטתי מראש!