תינוק בן שבועיים וחצי סובל מכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

23/06/2013 | 15:15 | מאת: אסנת

יש לי תינוק בן שבועיים וחצי וכ15 דק' אחרי כל ארוחה הוא מתחיל להתכווץ מכאבי בטן, בוכה ולא נרגע למשך שעה-שעה וחצי. כאשר הוא נרדם הוא לא יישן שינה רגועה כ"כ.. הוא נולד רגיל, המשקל שלו תקין והוא עולה יפה. יש לציין שהוא רק יונק. לדעתי הוא אוכל הרבה בכל ארוחה, אך מצד שני הוא לא רגוע אם אני מפסיקה אותו באמצע והוא דורש עוד. בסוף כל ארוחה הוא עושה "גרעפס", מגהק למשך הרבה זמן ופולט הרבה (בערך 2-3 כפיות) איך ניתן להקל עליו? תודה רבה!

24/06/2013 | 22:46 | מאת:

הפרטים שמסרת כלליים מידי , כדאי להתיעץ עם הרופא שלו