כאבים באזורים שונים בגוף בת 20

דיון מתוך פורום  כאב

01/11/2016 | 06:48 | מאת: ספיר

יש לי בשבועות האחרונים כאבים בכמה אזורים בגוף. 1. כאבי בטן, דבר שהיה לי בעבר בגלל חיידק הילקובקטור. אחרי שהחיידק עבר נשארו הכאבים וכל הבדיקות יצאו תקינות והחליטו שזה כאבים בגלל מצב נפשי או מעי רגיז. עכשיו הכאבי בטן חזרו בבטן עליונה בעיקר בלי שינוי ביציאות ועם בחילות. 2.כאבים בשריר בכתף שגם היה לי בעבר בגלל דלקת. בעבר לקחתי 3 סבבים של כדורים שלא עזרו ואז טופלתי בפיזוטרפיה שלא עזרה והכאב עבר אחרי זריקת סטרואידים תחת אולטראסאונד. עכשיו הכאב חזר בלי הקרנה למקומות אחרים. 3.כאבי מפרקים בכפות הידיים, באצבעות ומפרק כף היד. כואב כל הזמן בלי קשר למאמץ פיזי. 4.שינה קלה. יש לי קשיי שינה מאז שאני ילדה אבל אני סובלת מהחמרה לאחרונה, יש לי שינה קלה יותר-רעשים חלשים שלא היו מעירים אותי בעבר עכשיו כן מעירים אותי ובנוסף אני קמה יותר פעמים בלילה והקיצה הטבעית שלי היא אחרי 4 שעות שינה. דברים לא חדשים שעלולים להיות קשורים- אני עובדת עם בעלי חיים ואני סובלת מחרדות. עשו לי בדיקה מקיפה של זיהומים לפני חצי שנה (אפילו יותר) ויצא תקין, בדיקות דם לאחרונה תקינות חוץ מb12 שהתחלתי לקחת תוספים. מטופלת בוולבוטרין גלולות סיזוניק ומידי פעם לוקחת קלונקס. בנוסף מחכה לתוצאות של תבחין נשיפה

06/11/2016 | 15:13 | מאת: נשמע מוכר

ספיר, האם את גמישה מאוד? אם כן כדאי לך לשלול תסמונת גמישות יתר, שיכולה לגרום לכאבים בפרקים, בעיות עיכול, וכו'. זו תסמונת די נדירה, רופאים בארץ לפעמים לא מכירים אותה די הצורך.

07/11/2016 | 10:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב של כאבי בטן יש צורך בבדיקה רפואית. לא ניתן להמליץ על טיפול באמצעות האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב