שימוש במכשיר טנס לכאבי ברכיים בת 82

דיון מתוך פורום  כאב

10/10/2016 | 18:32 | מאת: אפרת

אמי סובלת מכאבים בברכיים כבר כמה שנים. כשהכאבים הגיעו לבלתי סבילים לפני שנתיים בדיוק עברה ניתוח להחלפת ברך ראשונה. כשהכאבים עדיין ממשיכים, בתחילה חיכינו להחלמה מלאה, אבל למעשה עד היום הכאבים קשים מנשוא. הופנתה למרפאת כאב. לפני כחודשיים עשתה זריקה אפידורלית (סטרואידים) בברך המנותחת וכשזה לא עזר הפנו לטיפול בגלי רדיו. התור לטיפול בגלי רדיו נקבע לעוד חצי שנה (!!) והוא אינו כלול בסל בכלל. איך אפשר לעזור? שמעתי על מכשיר טנס (עם אלקטרודות) שיכול לשכך כאבים, והשאלתי אותו מיד שרה בכדי שהיא תנסה ואולי זה יעזור. בהוראות המכשיר צויין שצריך לקבל הנחיות מרופא לגבי עוצמת השימוש. רציתי לדעת באיזו עוצמה להתחיל וכד'? ולציין שאמא סובלת גם מסוכר גבוה ומטופלת בכדורים וזריקות, כדי לוודא האם מותר לה להשתמש. תודה רבה

12/12/2016 | 12:26 | מאת: ד"ר ריטה לקר

שלום רב, אני ממליצה לפנות אל הרופא המטפל לקבלת הנחיות מתאימות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב