כאב אגן חזק (חולה אונקולוגי)

דיון מתוך פורום  כאב

21/09/2016 | 17:14 | מאת: חיים

בן 67 כאב אגן חזק ועמום חולה אונקולוגי סרטן ריאות גרורותי. ,לאחרונה יש לי כאב חזק באגן ואני מוזמן בקרוב לרופא שלי, השאלה שלי למה זה קרה פתאום ואיזה משכך כאבים אתה ממליץ לי לבנתיים, משכך כאבים הכי חזק ללא מרשם או עם מרשם מה אתה ממליץ? תודה רבה.

שלום רב, א. ממליצה לפנות אל הרופא המטפל על מנת לבצע בדיקות לגילוי מקור הכאב ולהגיע לאבחנה מדויקת. ב. במידה שמשככי כאב ללא מרשם לא עוזרים, יש לפנות אל הרופא המטפל לקבלת טיפול מתאים או לקבלת הפניה למרפאת כאב (עדיף לאחר בירור) להתאמת טיפול אופטימלי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב