חלופה לטרגין בשל בעיות שהטרגין גורם

דיון מתוך פורום  כאב

05/08/2016 | 12:10 | מאת: אמונה

בס"ד אני לוקחת מזה חודשים אחדים טרגין 10 פעמיים ביום בשל כאבים הקשורים למחלה המטואונקולוגית. המחלה ב"ה בנסיגה משמעותית אולם שברים שנוצרו לפני האבחון והטיפול ממשיכים להציק. שמתי לב שהטרגין גורם לי להתכווצויות בבטן כמו עויתות. כשאני מפסיקה את הטרגין ההתכווצויות נפסקות או מתמעטות מאד וכן לעצירות. ניסיתי לעבור לטרגין 5 *2ביום אבל זה לא הלך שכן הטיפולים במחלה גורמים גם הם לכאבים שונים. ניסיתי טרמדכס אבל זה גרם לי לסחרחורת קשה. אולי אפשר להמליץ לי על שילובים של אקמול ואופטלגין או תרופה אחרת שיכולים לעזור. תודה רבה מאד!

שלום רב, לא ניתן להמליץ באתר אינטרנט על החלפת תרופה. יש להתייעץ עם הרופא שנתן לך תרופה זו. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב