זריקה במרפאת כאב מסוכן?

דיון מתוך פורום  כאב

06/06/2016 | 00:23 | מאת: שלום

היי יש לי בעקבות נפילה והחלקת אם אופניי לפני שנה מלאה כאבים מאזור עצם הסטרנום וצלע 8 בערך בעיקר הכאב בסטרנום אבל . הסיבה באותו רגע שהחלקתי זרקתי את הידיים למפגש אם הכביש ומאותה טראומה ומהירות כי זה היה בפנייה באותו רגע הרגשתי קרה משהו בסטרנום ותחושה מוזרה של כאב. טוב עשיתי אחרי חצי שנה בדיקות עברתי רנגטן - והכי חשוב מיפוי עצמות ולא מצאו לי שום דבר! תקין לגמריי. טוב אני סובל מזה המון . ניסיתי במרפאת כאב זריקת דפומדרול { לא תחת שיקוף } פשוט סימנו לי את המקום שכאב והזריק . לא עזר בכלל ! כעת הם המליצו לי בית חולים אחר מרפאת כאב. לזריקה אחרת שנקראת קורטיזון משהו כזה ותחת שיקוף הם רוצים לעשות לי. הבעייה אני פוחד מהקרינה מה זה השיקוף הזה זה כמו סיטי??? והדבר השני אני פוחד מתופעות לוואי של החומר הזה שרוצים להזריק לי . ועל זה רציתי לשאול כדאי לי לנסות את הדבר הנ"ל אם הדפומדרול לא עזר בכלל? אשמח להסבר בנושא זה. ומה עוד אני יכול לעשות כל רופא שהייתי אין להם כלל ידע מה לעשות איתי אומרים אם מיפוי תקין זהו זה. וגם רציתי לשאול מה סביר אז שקרה ששאני סובל כאב חזק מאוד מאוד בתנועות לצד הנפילה אז כאב בסטרנום מורגש היטב וזה כבר שנה מלאה ואני לא רואה בחיים יום בלי כאב שיהיה זה כאב קבוע . יש סיכוי ומיפוי פיספסו משהו כי זה היה חצי שנה אחרי הנפילה הכואבת? תודה.

שלום רב, זריקה תחת שיקוף היא יותר מדויקת מזריקה ללא שיקוף. הסיכונים מאוד קטנים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב