מה אני עושה במצב שהגעתי כעת

דיון מתוך פורום  כאב

02/03/2016 | 12:05 | מאת: שלום

היי לפני חצי שנה בול מלאה!! נפלתי באופניים החלקתי בקיצור ישר ולעניין כל מה שהיה עבר לי שפשופים וכ' . אבל דבר אחד קרה שלא עובר לי באותו רגע שהחלקתי במהירות 30 קמ"ש. הרגשתי בחזה מעצם הסטרנום כאבים יותר בחלקו התחתון . טוב עשיתי באותו יום קנגטן לחזה לא מצאו כלום. עזבתי תרופאים לחצי שנה של כאבים ולא עשיתי כלום עד שלפני שבועיים נמאס לי כבר לסבול . הלכתי לכירוגיה . הוא נתן לי לבצע 2 דברים 1. רנגטן ספציפי לסטרנום . 2. מיפוי עצמות . טוב עשיתי רנגטן חצי שנה אחרי הנפילה לא מצאו כלום אין שבר רשמו. טוב עשיתי מיפוי עצמות גם לפני שבוע וגם . לא מצאו שום דבר רשמו בדיקה בגדר הנורמה. לכן הכירוגיה אמר לי זהו גמרת פה עניתי אז כואב לי בתנועות וכ' אמר אין לך כלום תמשיך יעוץ-טיפול אצל אורטופד . הלכתי לאורטופד אומר לי אני לא מתעסק בזה . חזרתי לרופאת משפחה אמרה תק כדורים מוסקול . ניסיתי את זה לא עזר . עכשיו היא אמרה לי זהו ואמרה תשמע תנסה כדורים אטודולק 400-600 מ"ג הניקראים נוגדי דלקת שאינם סטרואידים . ופה אני צריך תעזרה יש קשר לכדורים האלה ולכאבים מאמצע החזה? הגיוני שמיפוי תקין ואולי יש לי שם בעקבות הנפילה שהייתה איזה דלקת והכדרוים האלה יכולים לעזור לי? אני לא מעדיף לנסות על הגוף שלי כדורים כאלה מסוכנים לקיבה כמו הנוגדי דלקת האלה. { בעבר היה לי מקרה דומה שלא מצאו כלום באשכים משהו שהיה לי טראומה בקיצור סבלתי גם ואורולוגיה נתן לי תכדורים האטודולק האלה ולא האמנתי איך זה חלפו לי הכאבים } האם הפעם זה יכול לעזור או חבל לי לקחת תרעל הזה. ומה נותר לי לעשות אני אובד עצות .

07/03/2016 | 16:16 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כאבים לאחר מכה בסטרנום יכולים להימשך חודשים. במידה שצילום חזה, א.ק.ג. ובדיקה רפואית תקינים, נטילת תרופות מסוג נוגדי דלקת, לא סטרואידליות, עשויה להביא להקלה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב