כאב ממקור לא מאובחן

דיון מתוך פורום  כאב

15/02/2016 | 08:43 | מאת: אריאל

שלום רב מעל שנתיים שאני סובל מכאבים בצד ימין של הבטן, הכאב הוא נקודתי וממש בצד הגוף. עברתי מספר בדיקות כגון אולטרסאונד ,קולנוסקופיה,גסטרוסקופיה ,MRE בטן שלא העלו ממצאים. לפניי חצי שנה בערך הכאביםפ כאילו נעלמו ל 3 חודשים אבל עכשיו שוב חזרו והפעם גם בצידו השמאלי של הגוף מציין שהייתי אצל מספר רופאים מתחום הגסטרו כירוגיה שלא נתנו לי מענה . שאלתי מה אפשר לעשות אני סובל מהכאבים ביום יום ומתקשה לתפקד כך . תודה על תשובה מהירה

21/02/2016 | 08:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לשלול שמקור הכאב נמצא בעמוד השדרה וקשור לעצבים ששורשיהם יוצאים מעמוד השדרה. בכל מקרה, יש צורך בהמשך המעקב על מנת לאבחן בזמן תהליך אפשרי בבטן או בגב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב