שאלה בנוגע לכדור שאני נוטלת

דיון מתוך פורום  כאב

31/01/2016 | 22:26 | מאת: טליה

שלום רב, אני נוטלת אלטרולט במינון של 30 מילגרם ליום בעקבות כאב עיצבי בשן. מבלי משים הנחתי את חבילת הכדורים מול טוסטר-אובן שפעל וכשנגעתי בקופסה ובערכה עצמה הן היו חמימות. עד היום לא נתתי דעתי על כך ועל כן נטלתי במשך כארבע-חמישה ימים את הכדורים הללו (כל יום 3 כאמור). ברצוני לדעת האם בגין התחממות הכדורים יתכן שהמבנה הכימי של הכדור השתנה באופן כזה שעשוי להסב לי נזק כלשהו? אודה על תשובתכם.

07/02/2016 | 12:25 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לדעת ללא בדיקה כימית האם חלו שינויים כימיים בתרופות. במידה שהחום היה מאוד גבוה רצוי לא להשתמש בתרופות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב