סיכון שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  כאב

22/01/2016 | 22:06 | מאת: ענבר

בהמלצת נוירולוג התחלתי טיפול תרופתי באלטרולט לטיפול בלחצים בראש- רציתי לוודא כי לא מסוכן השילוב של התרופות הבאות: אני כרגע בתקופת בחינות כך שאם אצליח ללמוד אצטרך ריטלין בשחרור מושהה 20 מ"ג, כמו כן עקב הלחצים בראש במהלך אשפוז בבית חולים לקחתי לצערי אופטלגין נוזלי לשיכוך כאבים כשהכאב היה חזק ובונדורמין כדי להצליח לישון בלילה, כמובן שניסיתי להימנע משתיהן כשהתאפשר, אך אני זקוקה לדעת שלא מסוכן לקחת אותן יחד עם הלטרולט אם אצטרך. תודה מראש.

24/01/2016 | 10:16 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אין בעיה בשילוב של אלטרולט עם אופטלגין. לגבי לקיחת ריטלין יחד עם אלטרולט אני ממליץ להתייעץ עם נוירולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב