כאב בשריר

דיון מתוך פורום  כאב

28/12/2015 | 10:24 | מאת: רוני

שלום, אני בת 25 נוטלת ראקוטן שלושה חודשים.לפני 4 ימים התחילו לי כאבים בזרוע יד ימין.ועכשיו יש לי הגבלה בתזוזה בעיקר כאשר היד מקופלת,אני לא יכולה להרים אותה עד לאזור הכתף אפילו(חשוב לציין שאני לא עושה ספורט ואין לי נפיחות מקומית. באזור),אני שמה וולטרן ותחבושת אלסטית.האם זה דורש בירור או שעדיף לי לחכות עוד כמה ימים?במידה ויש דלקת יש טיפול נוסף מלבד משככי כאבים נוגדי דלקת? תודה רבה מראש.

31/12/2015 | 17:30 | מאת: מבקר

הייתי שמח לשמוע על זה יותר...

06/01/2016 | 12:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ברור לי מהתאור האם מדובר בדלקת בשריר או במפרק. אני ממליץ להיבדק על ידי רופא משפחה על מנת להחליט האם יש מקום ליעוץ אורתופד וביצוע בדיקות עזר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב