מצב גופני יוצא דופן ובלתי נסבל

דיון מתוך פורום  כאב

06/11/2015 | 20:25 | מאת: בן 29

האם ידוע מצב גופני יוצא דופן כמו זה? פעמים רבות הגוף נתקף בתחושה מוזרה של מין חוסר איזון או סחרור בפרק גוף עליון ובידיים, כאילו משהו ברקמות פועל לא טוב, תחושה שקשה לתאר ולהסביר ממש את אופיה אבל תחושה מעיקה נורא שקשה לתפקד איתה, הרבה פעמים מגיעה לשיאה בזמן ניסיון להירדם בלילה...בנוסף המצב הגופני כולל גם כאבים מקומיים לאורך הגפיים העליונות, צוואר, צלעות, חזה... מצב שנמשך כבר מעל שנה, בדיקות גופניות, בדיקות דם, צילומים הכל תקין... מה יכול להיות שיש לי? האם חרדה יכולה לגרום למצב גופני קבוע כזה?

07/11/2015 | 02:28 | מאת: בן 29

יש גם בעיות של קושי בהתרוקנות של השתן והצואה, במיוחד השתנה איטית ולא טובה(עברתי ציסטוקופיה ולא נמצאה בעיה של היצרות או בעיה מכנית), כנראה אותו מנגנון עצמי מקולקל שיש לי בגוף שגורם לגוף סבל וכאב, פוגע אצלי גם ברצפת האגן...

07/11/2015 | 14:16 | מאת: בן 29

אולי מדובר בפעילות יתר של הרקמות, העצבים או השרירים בגוף שגורמת לכל הסבל והכאב? אני מרגיש שיש כאילו פעילות יתר בגוף שמתבטאת באי נינוחות איומה, יש דבר כזה?

08/11/2015 | 08:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, פעילות יתר בגוף יכולה להיות קשורה לתפקוד בלוטת התריס. במידה שכל הבדיקות תקינות התיאור אכן מתאים לחרדה. יש לחזור לרופא משפחה ולהחליט על צורך ביעוץ רפואי ספציפי. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב