עזרה בבקשה אני אובד עצות.

דיון מתוך פורום  כאב

04/10/2015 | 00:42 | מאת: שלומי מור

בידיוק ביום האחרון של אוגוסט השנה ב31.8.2015 בעת רכיבה על אופניים בכביש פניתי פנייה שמאלה במהירות הכביש כניראה היה רטוב החלקתי על צד שמאל החלקה יפה.. ניחבלתי בברך ובטן תחתונה היה שיפשופים ודם אך זה עבר לי וזה לא הבעייה בכלל. מה שקרה זה באותו רגע מהנפילה הרגשתי כאבים בחזה שקרה משהו בחזה בול באמצע איזה 4-5 ס"מ מתחת לגרון שם הרגשתי קרה משהו {אך דם או איזה שיפשוף לא היה בכלל בחזה} בקיצור עשו לי צילום רנגטן רגיל וגם זה אני בספק עם הסתכלו שם יסודי ואמרו תקין . אני בטוח שקרה משהו למה חלפו חודש ימים ואין שיפור בכאבים אני מרגיש תכאב שם ברבה תנועות כמו למשל שמותח תידיים קדימה או מרים ידיים למעלה או מתעתש קצת מרגיש והכי הכי כואב אם מנסה להזיז תחזה ימינה או שמאלה הכאב הוא ממש באמצע בול 4-5 ס"מ מתחת לגרון .מה אני יכול לעשות אם זה ומה אתה מעריך לפי כל התיאור הזה שקרה לי שם.. האם גם זה מסוכן שאני ממשיך כרגיל עובד אם זה אשמח לתשובה מפורטת.. תודה רבה וחג שמח.

06/10/2015 | 13:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על פי התאור, מדובר בחבלה בעצם החזה, דבר שיכול לגרום לכאבים ממושכים של מספר חודשים. עדיין, יש לשלול אם נגרם נזק לרקמות מתחת לעצם החזה, לצורך כך יש להיבדק על ידי רופא. אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא משפחה על מנת להחליט האם צריכים בדיקות נוספות ויעוץ נוסף. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב