כאבי בטן חזקים במשך שנתיים וחצי.

דיון מתוך פורום  כאב

20/08/2015 | 10:18 | מאת: מוטי

שלום. אני סובל כבר שנתיים מכאבי בטן נורא חזקים אשר נמשכים לאורך כל היום, אני נכנס לשירותים בערך 8-10 פעמים ביום, גם מיד לאחר אוכל וגם אם לא אוכל כלום יום שלם אני עדיין צריך לרוץ לשירותים. עשיתי בדיקות (US, CT, גסטרו, קולונוסקופיה, שיקוף מעיים, בדיקות דם, צליאק), ומה שנמצא זה חיידק הליקובקטר ובקע קטן בסרעפת. קיבלתי את הטיפול המשולש, לאחר מכן עשו לי בדיקת נשיפה ונמצא תקין אבל עדיין סובל מכאבים ממש חזקים. אחרי כל יציאה בשירותים יש רגיעה של חצי שעה בלבד ואז שוב הכאבים ממש חזקים שוב. אני משתדל לאכול כמה שפחות כי זה רק מחמיר לי את הכאב, יש לי ירידה חדה במשקל (5-6 ק"ג). רופא מסויים אמר לי שאולי מדובר במעי רגיז, נתן לי טיפול עם כדורים וחיידקים טובים, זה עזר לי בערך ליומיים ושוב חזרו הכאבים. ניסתי גם נאטורפתית יחד עם דיקור סיני, הדבר לא עזר בכלל. אני ממש סובל ואני כבר לא יודע לאן לפנות עם זה. אשמח לעזרה או הפנייה למקומות הנכונים. תודה רבה!

23/08/2015 | 13:25 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ בהתייעצות עם רופא משפחה לפנות לבדיקת רופא גסטרואנטרולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב