הזרקות ללא מחט

דיון מתוך פורום  כאב

05/08/2015 | 09:05 | מאת: מנשה סנוביץ'

לאחרונה אני שומע יותר ויותר מרופאים שונים בעיקר במרכז על מערכת חדשה שהגיעה מקנדה שמסוגלת להזריק מזוטראפיה ללא מחט. אני מאוד פוחד ממחטים ורציתי לדעת האם משהו מכם מכיר את המכשיר הזה והאם הוא יעיל? לפי מה שאמר לי רופא ממרפאת כאב בברודצקי (ת"א) הוא יכול להחליט על כמויות שונות ולהחדיר לעומקים שונים ללא בעיה לפי שליטה במכשיר מה שלא היה יכול לעשות עד היום אודה לכל התייחסות רלוונטית ומקצועית לשאלתי בברכת יום נפלא (וללא כאבים)

05/08/2015 | 14:27 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ידוע לי על מכשיר כפי שאתה מתאר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב