כאב חד בבטן עליונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

02/07/2015 | 12:36 | מאת: נטלי

יש לי כאב חד בבטן עליונה בצד שמאל כבר תקופה כמו כאב של דקירה קלה וזה חולף..יש מצב שזה תופעה מאליקובקטר?? לפני שנתיים היה לי כאב דומה אבל פחות כואב מעכשיו ועשיתי בדיקת נשיפה ויצא שיש את החיידק אליקובקטר ונתנו לי מיקס תרופות והיה לי שקט מכאבים למשך שנתיים כמעט . עשיתי גם שלשום בדיקות כלליות דם שתן ובדיקת נשיפה מחכה לעשות גם אולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה.ולתשובות של הבדיקת נשיפה. איזה עוד בדיקה מקיפה אני יכולה לעשות כדי לדעת בוודאות שזה חיידק אליקובטר או משהו אחר?? הוא יכול לחזור שוב לעשות כאבים??

06/07/2015 | 09:48 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, יש להמתין לתוצאות הבדיקות לפני קבלת ההחלטה על בדיקות נוספות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב