הזרקה תחת שיקוף

דיון מתוך פורום  כאב

14/06/2015 | 09:13 | מאת: דנה

שלום אני עברתי הזרקה תחת שיקוף במפרקים הפצטליים, נאמר לי שההזרקה יכולה לגרום לעליה בלחץ דם וסוכר. אני לא סובלת מלחץ דם גבוה ולא מסוכר, השאלה שלי מה הכוונה לעליה בלחץ דם וסוכר האם זו עליה זמנית? או שכתוצאה מהחומר שהוזרק אני יכולה לפתח סוכרת או לחץ דם גבוה לתמיד? תודה דנה

14/06/2015 | 13:29 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ההזרקה לא גורמת לעליה בלחץ הדם לתמיד וגם לא לסוכרת. מדובר בעליה זמנית המתרחשת בעיקר באנשים הסובלים מיתר לחץ דם כרוני/באנשים הסובלים מסוכרת. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב