כאבים בצלעות בצד ימין

דיון מתוך פורום  כאב

09/06/2015 | 12:22 | מאת: בל

מלפני 5 חודשים החלו לי כאבים בזמן ריצה בצד ימין בצלעות התחלתי לבדוק את הנושא על ידי צילום רנטגן ואולטרסאונד בטן לא נמצא דבר אני עדיין סובלת מכאבים נוראיים וישיבה ממושכת לא יכולה יותר מידי זמן ממש לוחץ לי וחייבת לשכב הופנתי למיון אך לא מצאו דבר אישרו לי לעשות CT אך איני רוצה כי יש בבדיקה הזו יותר מידי קרינה ויש לי שחלות פוליצסטיות ואני רק בתחילת דרכי בנישואים ללא ילדים ולכן הרופא משפחה שלי לא ממליץ ביקשתי בדיקת MRI כי יש בה פחות קרינה ולא אושרה לי מה עליי לעשותת יסיתי דיקור סיני לא עוזר אבודת עצה ומלאת כאבים

09/06/2015 | 16:14 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, עד עתה עשית את הדברים הנכונים לאבחון הסיבה לכאבים. יתכן שמקור הכאב הינו בעמוד השדרה. במידה שהכאב לא יחלוף, לא יהיה מנוס מלבצע CT (טוב יותר לאבחון בעיה בעצמות) או MRI. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

09/06/2015 | 16:18 | מאת: בל

הבעיה היא שסיטי אושר לי אך בגלל הבעיה שלי של השחלות הפוליצסטיות הרופא משפחה שלי לא ממליץ בגלל הקרינה הגבוהה כי איני ילדתי עדין בדיקת mri לא אושרה לי דרך הקופה האם עליי להמשיך להתעקש לבקש בדיקה זו כי זו הדרך היחידה ללא קרינה

מנהלי פורום כאב