נערה בת 16 כאב בצלעות

דיון מתוך פורום  כאב

08/06/2015 | 13:00 | מאת: סיגל

שלום רב אני לא יודעת מה לעשות ,ביתי בת 16.5 ,היא מתלוננת זמן רב על כאבים מתחת לצלעות בשני הצדדים .באולטראסאונד בטן היה בסדר ,רק שתי בלוטות לימפה מזנטריות קטנות . בבדיקות דם עמליאז 141 ושבוע אחרי 126 .עמילאז רנדומל 844 . יש לה גם בחילות והרבה גרפסים - תופעה שלא הייתה. הייתה בבירור גסטרו,אין צליאק וקרוהן לפי בדיקות .נטרופילים נמוכים לימופוציטים גבוהים.לא יודעת מה לעשות למענה ?

שלום רב, כעת יש להשיך בברור מקור הבעיה/כאב אצל רופא המשפחה. בנוסף, אני ממליצה לבצע מיפוי עצמות ולשקול עם רופא המשפחה ביצוע CT בית חזה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב