כאבים בחזה ובגב

דיון מתוך פורום  כאב

28/05/2015 | 14:10 | מאת: שלום

שלום, לפני כ3 שבועות הופיעו אצלי כאבים בחזה צד ימין. עסיתי רנטגן ריאות שיצא תקין. לאחר מכן זה עבר לצד שמאל, מה שגרם לרופא שלי לשלוח אותי לEGC ולבדיקת מאמץ. הבדיקה יצאה תקינה. הכאבים שאני מרגיש הם בעיקר בתנועה, הליכה. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה, שלום.

03/06/2015 | 15:52 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שמבחן המאמץ תקין וצילום החזה כנ"ל, יתכן שמדובר בכאבים הקשורים לעמוד השדרה. רק בדיקה רפואית והבנה מדויקת יותר של טיב הכאבים תוכל לקדם את האבחנה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב