כאבי בטן חוזרים

דיון מתוך פורום  כאב

26/04/2015 | 10:23 | מאת: לירון

שלום, אני בן 30 ויש לי בשנה האחרונה התקפי כאב בטן חוזרים שמלווים אותי כמה ימים, כולל שילושלים ולעיתים גם הקאות. הכאבים הם חזקים ומשתקים אותי לכל פעילות שהיא. לאחר שהכאבים חולפים עדיין יש לי כאבים יומיום אומנם חלשים יותר אבל בכל פעם שאני אוכל אוכל חריף מידי, פיקנטי, או אפילו שומני - הכאבים חוזרים. מה עליי לעשות?

26/04/2015 | 12:28 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, יש להתיעץ עם רופא גסטרואנטרולוג באמצעות רופא משפחה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב