כאבים וחוסר נוחות

דיון מתוך פורום  כאב

05/03/2015 | 11:11 | מאת: רוני

שלום רב, אני בת 42 לצערי בשל נסיבות חיים לא מצליחה להגיע לפעילות גופנית ורוב היום אני עובדת בישיבה מאז ומתמיד אני זוכרת את עצמי עם כאבים וחוסר נוחות בגוף בחודשים האחרונים התחושות מחמירות כשאני קמה מישיבה אני מתקשה ליישר את הגוף בלילה שום תנוחה לא נוחה לי וגוררת כאבים חזקים בעצמות האגן ובגב התחתון בשורה התחתונה. אני לומדת לחיות עם הכאב אבל אין כמעט שום תנועה שאני עושה שלא גורמת אי נוחות ו/או כאב אני מאוד, מאוד גמישה, מה שהופך את זיהוי מקור הכאב לקשה יותר לפני כחודשיים סבלתי משתי דלקות רצופות במפרק הירך, אשר עברו בטיפול אנטיביוטי אני לא מהאנשים שמבקרים הרבה אצל רופא המשפחה ותלונותי מגיעות בדרך כלל רק כשהמצב כבר די בלתי נסבל. למרות זאת אני מרגישה כי רופא המשפחה לא לוקח ברצינות את תלונותי. ברקע: הנני צמחונית מגיל 7 עם ברזל וB12 גבוליים (אין לי תוצאות מהתקופה האחרונה) כולסטרול גבוה (340) LDL (270.8) מעי רגיז אשמח לדעת האם יש אפשרות לאבחן כאב מסוג זה? אם כן. מה האבחון הנדרש? מה האפשרויות? האם יש טיפול? תודה רבה מראש ופורים שמח

08/03/2015 | 11:33 | מאת: חנית

רוני לטיפול בכולסטרול גבוה אפשר להשתמש בתמצית שורש ליקוריץ שעוזרת להוריד ערכי כולסטרול רע ולהעלות ערכים של כולסטרול טוב. בנוסף ליקוריץ מצויין לטיפול במחלות של מערכת העיכול, לסולגאר יש תוסף עם פטנט שמונע חימצון המרכיבים בכמוסות.

08/03/2015 | 15:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, את מציגה תמונה מורכבת. יש צורך בהרבה פרטים על מנת להחליט על כיווני הטיפול. למשל, האם את מטופלת תרופתית נגד כולסטרול גבוה וכו'. לכן, אני ממליץ לתכנן המשך הבדיקות באמצעות רופא המשפחה ולפנות למרפאת כאב עם תום הבדיקות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב