כאבי גב תחתון,יד שמאלית

דיון מתוך פורום  כאב

18/12/2014 | 15:09 | מאת: ענבל

שלום,אני מדברת בשם אמי,בת 67 שלאחרונה התחילה לחוש כאבים חזקים ביותר בגב התחתון,וביד השמאלית.היא טוענת שהכאבים נובעים מהעצמות,ולא שרירים וכו`.ניסינו משככי כאבים (500 מיליגרם)משחות,ואין שיפור ממשי.זה מקשה על תפקודה היומיומי,היא פנתה לרופאת המשפחה שהפנתה אותה לרנטגן,ומאז לא נעשה דבר.מה ניתן לעשות?

21/12/2014 | 22:07 | מאת: אורחת

אולי כדאי שתפנה לטיפול פלדנקרייז באופן אישי ברפואה המשלימה, או באופן קבוצתי. יש למשל קבוצות בקופות החולים לנשים מבוגרות שסובלות מאוסתיאופורוזיס וצריכות לחזק את העצם.

מנהלי פורום כאב