כאב לאחר זריקת וולטרן בטוסיק

דיון מתוך פורום  כאב

13/12/2014 | 18:23 | מאת: זוהר

שלום רב, לפני שבוע וחצי קיבלתי זריקת וולטרן נגד כאב גב תחתון. מאז ועד היום כואב לי מאוד באיזור הזריקה עם הקרנה לרגל ימין. התחושה היא כמו מכה יבשה.. האם תופעה זו שכיחה? מה עלי לעשות? אני מתחילה להיות לחוצה... תודה רבה!!

30/12/2014 | 16:22 | מאת: ליז

שלןם זוהר, גם אני קיבלתי זריקת וולטרן לפני כשבוע ( 3 זריקות סהכ, בשני הישבנים), ומרגישה בדיוק את מה שתיארת. מאוד מתוסכלת מהתחושה של הרדימות באיזור והכאב בירך. אשמח לשמוע אם התופעה חלפה? מה עשית כדי שזה יחלוף? לאיזה רופא הלכת אם בכלל? או כל מידע רלוונטי בעניין [email protected] אשמח לשמוע. רפואה שלמה

01/07/2015 | 20:47 | מאת: נועה

עשיתי את הזריקה לפני שבוע וקצת והכאבים לא עוברים, אולי אפילו להפך. היה שלב שבו האיזור הרגיש רדום אבל כרגע הוא בעיקר כואב ורגיש. האם זה עבר מעצמו? האם יש צורך ללכת לבדוק את זה? אשמח לשמוע כל מידע בעניין...

מנהלי פורום כאב