כאב בראש בקרקפת ובגרון.

דיון מתוך פורום  כאב

02/12/2014 | 14:55 | מאת: עמי

שלום. אני בן 78. מזה מםפר ימים אני חש כאב ראש ובעיקר כאב בקרקפת,גם ספונטני וגם כשנוגע. הכאב קיים בו זמנית גם באזור האוזן ובגרון הכל נמצא בחצי הגולגולת השמאלי.עיקר האי נוחות הוא בראש ובקרקפת. ראוי לציין שבאותו חלק ראש יש לי מידי פעם כאבי ראש בבוקר שעוברים מעליהם לאחר שאני קם מהמיטה ומתחיל בפעילות. אנא התיחסותכם. תודה !

10/12/2014 | 23:52 | מאת: אורחת

זה יכול לנבוע מהרבה גורמים. ברמה ראשונית, שים לב אם יש לך איזושהי שן בעייתית בצד הזה של הפה, וגם האם אתה חורק שיניים בלילה. בזמן שכואב הגרון ומקוררים, יש יותר נטיה לחרוק את השיניים וזה עלול לגרום ללחץ וכאב בקרקפת. המון בריאות!

11/12/2014 | 09:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה זה יש צורך בבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא המשפחה ועל פי תוצאות הבדיקה להחליט על המשך הבדיקות ופנייה לרופא נוירולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב