כאבים, לחצים בצוואר ובגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאב

12/11/2014 | 13:59 | מאת: alon

הלכתי לרופאת המשפחה שלי והסברתי לה שיש לי כאבים / לחצים גם באיזור הגב התחתון וגם באיזור הצוואר. הכאבים קורים לאחר שאני יושב על כיסא ( לפעמים גם כשאני עומד ). וברגע שהכאבים מתחילים הם מתגברים כל שניה שעוברת . ביקשתי מהרופאה הפנייה למרפאת כאב היא מסרבת לתת הפניה .היא גם מסרבת לתת לי הפניה לאורטופד . הזמן עובר והכאבים נעשים כרוניים מה עלי לעשות ? לפנות י למרפאת כאב באופן פרטי ? . הרופאה מסרבת לתת לי הפנייה . מה עלי לעשות עכשיו ?

17/11/2014 | 10:22 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לחזור ולפנות לרופאת המשפחה. אני מניח שהיא תפנה אותך ליעוץ במידה שהיא תשתכנע שהטיפולים הרגילים לא עוזרים והכאב נמשך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב