כאבים חדים בכתף וברגל

דיון מתוך פורום  כאב

09/11/2014 | 19:33 | מאת: ליסה

היי, אני ליסה ואני בת 18. כבר יותר מחצי שנה יש לי כאבים חדים ברגל שמאל, בעיקר בשוק, לפעמים הם מופיעים בפתאומיות ואני לא מסוגלת לזוז בעקבות זאת. הכאבים מתחזקים בלילה ולפעמים אני מגיעה למצב שבגלל הכאב אני לא מסוגלת לזוז. לא ממזמן הופיע לי כאב חד בעצם הבריח, הוא חוזר כל חצי שעה ואני לא מסוגלת לזוז בעקבותו. גם בבוקר איבדתי תחושה ביד שמאל שלי(זה חזר זמן קצת לאחר מכן), יש סיכוי שזה קשור לכאבים החדים? הכאבים החדים יכולים לרמוז על בעיה רפואית כלשהי? או שזה נורמאלי? תודה מראש.

17/11/2014 | 10:15 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כשמדובר בכאבים יש צורך להיבדק על ידי רופא. אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה ללא דיחוי על מנת לעבור בדיקת רופא ולהחליט על המשך הבדיקות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב