זרם חשמלי בשן

דיון מתוך פורום  כאב

01/11/2014 | 10:51 | מאת: מושיקו

מזה 10 ימים אני חש כאב בשורש השן בלסת התחתונה בצורה של מכת חשמלי , או סוג של התכווצות של העצב . הכאב מופיע כמו מכת חשמל , לשניה , ונעלם . הוא מופיע בעוצמות שונות , ובתדירויות שונות . לפעמים שניות בין " מכה " ל "מכה " , לפעמים דקות , שעות , וימים . ניסיתי טיפול אנטיביוטי 5 ימים , ללא תוצאות . מה יכולה להיות הסיבה לסוג זה של כאב . יש קשר לחשמל סטטי ? ומה דרכי הטיפול ?

02/11/2014 | 11:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא שיניים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב