כאב בשכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  כאב

17/10/2014 | 00:11 | מאת: שרון

שלום אני בת 21 בריאה בדרך כלל. מאז ומתמיד היה לי כאב שהרגש כמו כאב שרירים שהופיע מדי פעם בשכמה השמאלית בעיקר לאחר ישיבה ממושכת. בשבוע האחרון הכאב הפך לכאב חד שמופיע כל הזמן בעיקר כשאני מזיזה את היד. אתמול, התחיל לכאוב לי ביד שמאל בנקודה אחת ספציפית ממש מתחת לכתף בנוסף לכאב בשכמה. יכול להיות שהאקלים הקר שאני נמצאת בו (לונדון) משפיע על הכאב? תודה

19/10/2014 | 11:13 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה של כאב חד שאינו חולף, יש להיבדק על ידי רופא. בדרך כלל, כאב חד אינו קשור לאקלים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב