כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  כאב

22/09/2014 | 22:32 | מאת: מיטל

לפני כחודש החלו כאבים שהתגברו בכתף ימין עד כדי חוסר יכולת להזיז את היד,לאחר שלקחתי תרופות אנטי דלקטיות שלא עזרו, קיבלתי זריקת קורטיזון שהחלה להשפיע לאחר יממה.באולטרסאונד נראה כי יש דלקת וקרע קטן בכתף ימין,והסתיידות בכתף שמאל. לאחר כחודש החלו כאבים נוראיים בכתף שמאל וקיבלתי שוב זריקת קורטיזון שהועילה באופן חלקי רק לאחר מס' ימים. מאז ישנה מגבלת תנועה בי שמאל וכאב שהולך ומתגבר ביד ימין. חוששת ששתי ידי לא יתפקדו,מה הטיפול המומלץ?

02/10/2014 | 07:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש לפנות לרופא אורתופד. במידה שהטיפול התרופתי לא יעזור ניתן לשקול ביצוע ארתרוסקופי. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב