כאבי בטן פתאומיים חוזרים

דיון מתוך פורום  כאב

22/09/2014 | 21:32 | מאת: יוני

שלום שמי יוני אני בן 22 ואני סובל כבר כ 5 שנים מכאבים בטןפתאומיים חוזרים. הכאב מגיע בצורה פתאומית וחדה והמון פעמים ממש גורם לא לזוז מרוב כאב לדקה או שתיים ומיד לאחר מכן חייב להתפנות תוך כדי כאב בטן חזק. הכאב חולף מיד לאחר שאני מתפנה. במשך השנים הבחנתי כי הכאב מופיעה יותר כאשר אני: מעשן,אוכל מאכלים חריפים,שותה קפה בבוקר ולא אוכל לאחר מכן. הכאבים מופיעים בערך 1-3 פעמים בשבוע. תוכלו בבקשה לכוון אותי לאיזה נושא בערך נוגעת הבעיה? תודה.

02/10/2014 | 07:51 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב זה יש צורך בבדיקה רפואית. אני ממליץ לפנות לרופא משפחה ולשקול ביצוע בדיקות עזר והתיעצות עם רופא גסטרואנטרולוג. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב