כאב בעקבות התרופפות מפרק מושתל בצואר הירך

דיון מתוך פורום  כאב

26/08/2014 | 17:30 | מאת: שוש

שלום אני סובלת כבר כחצי שנה מכאבים המקרינים לרגל שעברתי בה השתלת מפרק.הרופא המשתיל טען שהכאבים הם מהגב.רופא עמוד שדרה טען שזה ממפרק הירך.אחרי ביצוע כל הבדיקות: CT,mri,מיפוי עצם וEmg (אין בעיה עצבית), המסקנה היתה שזה מהמפרק וקבעתי תור לבדיקת לאורטופד מומחה להחלפת מפרק ירך חוזרת. בינתים הכאבים מתחזקים ורוב היום אני רק שוכבת.אני מעריכה שיקח לפחות עוד חודש עד שיקבע לי ניתוח. מה אני יכולה לעשות על מנת להקל על הכאב בינתים?

03/09/2014 | 12:55 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שכדורים נגד כאב אינם עוזרים, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב וגם להקדים את התור לחוות דעת שנייה בנושא החלפה חוזרת של המפרק. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב