Cataflam

דיון מתוך פורום  כאב

23/07/2014 | 12:45 | מאת: ולדימיר

שלום רב. בגלל כאבים בגב תחתון קיבלתי מרופא מרשם ל brexin,אבל בגלל שטויות של כללית אנני זכאי לתרופה, כי אין לי מושלם.בקיצור קיבלתי במקום cataflam.זה באמת תחליף לבראקסין או שרוקח החליט לנקום בי לאחר ויכוח סוער?תודה

04/08/2014 | 11:40 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, קטפלם וברקסין שתיהן תרופות ממשפחת הוולטרן, תרופות אנטי דלקתיות ולא סטרואידליות. שתיהן עוזרות בשיכוך כאב. ההבדל ביניהן הוא בסיכון לתופעות לוואי ובסיבוכים. לכן, לפני התחלת טיפול בתרופה שהמליץ הרוקח, אני ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב