דלקת באצבע

דיון מתוך פורום  כאב

30/05/2014 | 19:09 | מאת: שירה

לפני כמה ימים נשברה לי חתיכה של הציפורן באצבע הגדולה ברגל בחלק הצדדי באצבע. היה בסדר ופתאום נעשה כואב אדום ושלפוחית במקום השבירה הלכתי לרופא המשפחה ואמר שזה דלקת ונתן משחה אנטביוטית רציתי לשאול בדרך כלל תוך כמה זמן המשחה מתחילה להשפיע ומרגישים הקלה והאם גם השלפוחית תקטן בעצמה או שצריכה לנסות לעשות לה משהו והאם יש עוד משהו שאפשר לשים בין מריחה למריחה של המשחה?

05/06/2014 | 18:54 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שלא יהיה שיפור, יש לפנות לרופא פעם נוספת. לא מומלץ שתפתחי את השלפוחית בעצמך. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב