בהמשך לשאלה ששאלתי על הבוטוקס

דיון מתוך פורום  כאב

25/05/2014 | 03:03 | מאת: ללין יפה

שרוצים להזריק לי לשרירי הלעיסה,צוואר וכתף כי אני סובלת ממיגרנות וכאבים קשים בלסת. 1.מה הכוונה מה שרשמת "במידה שהכאבים נגרמים על ידי התכווצות של שרירים שטחיים, יש מקום לשקול הזרקת בוטוקס"-מה הכוונה בשרירים שטחיים? 2.כמו כן רשמת שחשוב שיזריק רופא מנוסה ומיומן.האם רופא לא סטאז'ר ודי מוכר במחלקת פה ולסת בבית חולים גדול ומרכזי הוא בטוח מיומן גם?איך אני יכולה לברר דבר זה? 3.אילו תרופות בכול זאת עלולות להתנגש עם הבוטוקס? 4.ולגבי תופעות מקומיות לאורך זמן שרשמת-המליצו לי על 6 טיפולים בהפרש של שבועים.מה התופעות שעלי לצפות ?מדובר שוב,על הזרקה במקומות הבאים(כולם בצד ימין של הגוף):"שרירי הטרפז,צוואר,טמפורליס מצד ימין, SCM מימין, ומאסטר מימין". ודרך אגב,ממתי מתחילה ההשפעה של הבוטוקס וההקלה בכאבים?והאם כול רופא ראשי להזריק בוטוקס(גם אורתופד למשל?)

26/05/2014 | 10:22 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, שאלות ספציפיות שאת שואלת בנושא טיפול בבוטוקס יש להפנות לרופא שהציע לך את הטיפול. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב