מציאת מקור כאב

דיון מתוך פורום  כאב

22/09/2010 | 10:00 | מאת: רותי

שלום,לאמי הסירו בעזרת הקרנות גידול BCC שהיה ממוקם מעל עין שמאל.כתוצאה מכך נפגעה קרנית עין שמאל המטופלת בשנה האחרונה בשלל תרופות ומשחות, כולל תפירת חצי עפעף (לצערנו לא בהצלחה) הבעייה העיקרית היא כאבים עזים בעין ובאיזור שסביב לה שקשה לשכחם, גם בעזרת תרופות נוגדות כאב. אמי בת 86.5 ולמעט לחץ דם המטופל תרופתית, בריאה לחלוטין. האם יש דרך לאתר את מקור הכאב כדי להתאים לו טיפול? תודה ושנה טובה

25/09/2010 | 07:47 | מאת: ד"ר סילביו בריל

רותי שלום הדרך העיקרית לטיפול בכאבים מסוג זה זה טיפול מקומי. במידה שזה לא מצליח צריך לקשר בין הרופא ענים המטפך באימך לרופא כאב כדי לנסות טיפולים תרופתיים אחרים. בברכה

מנהלי פורום כאב