s.c.s

דיון מתוך פורום  כאב

16/06/2010 | 12:37 | מאת: רון

שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת נוספת. בני מועמד לפרוצדורת scs ברצוני לדעת מהם אחוזי ההצלחה בפרוצדורה הזו. בני סובל מכאבים נירופאטיים בקרסול רגל שמאל, עבר 2 ניתוחים. מטופל במטאדון, טראמאדול, ליריקה, ומשתמש בקנביס רפואי. בחור בן 21 הומלץ לטיפול scs תודה

19/06/2010 | 06:30 | מאת: ד"ר סילביו בריל

גירוי חוט השדרה SCS היא פרוצדורה מומלצת במצבים של כאב נוירופטי. אחוזי ההצלחה הם גבהוהים בהתאם להצלחת השלב הראשון של ההשתלה. לפי התאור נראה שהמקרה של בנך מתאים לפרוצדורה זאת. בוודאי אין דרך להמליץ ללא בדיקה. פרטים נוספים על הפעולה www.pain.co.il בהצלחה

מנהלי פורום כאב