כאב ראש

דיון מתוך פורום  כאב

13/11/2011 | 10:10 | מאת: מיה

שלום! אני בת 28 .לפני שנתיים החלו כאבי ראש מימין. לפני שנה עברתיMRI מוח תקין.ואז החליט הרופא שזה כאב עקב מתח.כל הזמן סבלתי מכאבי מפרק לסת ימין. לפני חצי שנה אחרי טיפול שיניים, החלו כאב מפרק לסת וכאב ראש מאז לא עוזב אותי. הכאב ראש נמצא מצד ימין כאילו בקו ממעלה ויורד על לאחורי הראש כאילו בקו אחד זה נמצא מאחורי האוזן בעוצמה בינונית , כאב קבוע כל היום. קודם גם הרגשתי רגישות בראש באותו האיזור כשנגעתי ביד. פניתי לשני נוירולוגיים, מבחינם הכל בסדר ולא מעוניינים לשלוח אותי לעוד בדיקות. לפני חודשיים היתי אצל רופא עיניים גם תקין. כירורגית פה ולסת אומרת שהכאב במפרק נגרם בגלל חריקת שיניים ושטיפול השיניים החמיר את המצב. החליטו על מתן אולטרול 25 מ"ג. אך אני עדין מפחדת . ולא יכולה להשתחרר מהכאב הזה. טרם נטלתי התרופה. מה עלי לעשות ולמי לפנות. חשוב לציין שכשאני נוגע בנקודה מסויימת בצוואר מאוחרה ממש נוגעת בצורה חזקה,דה אז זה מגביר את הכאב באיזור המכאיב לי בד"כ. אבקש להרגיע אותי ולהגיד לי מה לעשות.ואם זה מסוכן. תו

13/11/2011 | 14:26 | מאת: מיה

המשך :שכחתי להגיד שלפעמים כשאני מזיזה את הראש ימינה שומעת קליק בצוואר.ההרגשה בראש זה לא כאב חזק אלא מין של משהו תופס אותי במקום שתיארתי לעיל. אודה להתייחסותך.

שלום רב, לאור כך שציינת כי תוצאות הבדיקות שביצעת תקינות, אין מקום לחרדה. אני ממליצה להגיע עם תוצאות הבדיקות והייעוצים שבידך לבדיקה במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב