פתרון לגירוי / צריבה

דיון מתוך פורום  כאב

09/11/2011 | 15:32 | מאת: אביעד

שלום רב, גירוי וצריבה באזור המפשעות. לאחר אבחונים וטיפולים לא מועילים אצל רופאי עור, אובחן אצל פרופ' מומחה לעור שאין שם מחלת עור קונבנציונלית לרבות לא אלרגיה, אלא עור מחוספס רגיש ובעיתי שאין לו פתרון ברפואת העור הקונבנציונלית. מחפש מענה להשתקת הגירוי והצריבה, ונאמר לי שמאלחשים מקומים כמו לידוקאין / בנזוקאין לא מומלצים ממכלול סיבות. האם יש תרופה שיכולה לעזור לכך ?

שלום רב, אין באפשרותי להמליץ על טיפול תרופתי באתר אינטרנט. אני ממליצה להיבדק במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב