צריבה

דיון מתוך פורום  כאב

02/11/2011 | 16:53 | מאת: אביב

שלום, מזה תקופה מרגיש צריבה שמופיעה לאחר ישיבה ממושכת. בקימה בבוקר יש רגיעה, אח"כ בהדרגה בישיבה מתחילה להופיע רגישות שהופכת לצריבה. בקימה והליכה להפסקה קצרצרה פעם בשעה וחצי לערך, הצריבה נעלמת ואח"כ שוב חוזרת בהדרגה בישיבה. במשך היום עם הישיבה הממושכת גדלה הרגישות והצריבה מופיעה מהר יותר. הצריבה מופיעה באזור המפשעה והסקרוטום. אחרי ישיבה ממושכת באופן טבעי מורגש קצת לחץ בישבן למשל, אבל זה טבעי ולא מפריע, אך לעומת זאת הצריבה מפריעה ופוגעת באיכות חיים. פרופסור מומחה למחלות עור בדק אבחן וקבע כי אין שום מחלת עור במפשעות ובסקרוטום. הבעיה מופיעה בצורה ברורה בצד ימין. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה או לכל הפחות כדי להשתיק את הצריבה.

שלום רב, ההמלצות שלי הן: 1. יעוץ רופא כירורג 2. יעוץ רופא אורולוג 3. לשקול בדיקת CT עמוד שדרה מותני 4. עם תוצאות כל הבדיקות לפנות למרפאת כאב בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב