כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאב

02/11/2011 | 12:58 | מאת: ירון

שלום רב, הנני סובל מכאבי צוואר מזה תקופה ארוכה, ואף הומלץ לי בשלב כלשהוא לנסות טיפול במרפאת כאב, אך לא עשיתי עם זה כלום... בצילום שנערך לאחרונה, עלו הממצאים הבאים: AP-LAT צ. ע"ש צווארי ================== עמדה סבירה של החוליות. בגובה C4-5 זיזים אחוריים קלים. םרט לכך, החוליות במבנה תקין. היצרות אחורית קלה של המרווח C5-6 ו- C6-7. פרט לכך, המרווחים הבין-חוליתיים שמורים. אשמח לקבלת הסברים ומשמעויות והאם אכן טיפול במרפאת כאב יוכל לסייע במקרה הנ"ל? תודה!

שלום רב, על מנת להגיע לאבחנה צריך לראות את צילומי ה CT (פענוח אינו מספיק) ולבצע בדיקה פיזיקלית. אני ממליצה לפנות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב