נפילות

דיון מתוך פורום  כאב

01/11/2011 | 11:43 | מאת: נירה

לפני בחודש נפלתי בעבודה במדרגות ונפדעתי בכתף ימין ובמרפק יש לי סדק הכאבים הם מאוד חדים וחזקים כאילו העצמות מטילות לי בכתף . עשחתי צילום ולא רואים הרבה רק נזק לגידים .וכל תזוזה המקום מאוד מציק האם אפשר לקבוע את היד מפני שאני ימנית וני יודעת מה לעשות .שבועיים לאחר מכן קבלתי סחרחורת ונפלתי שוב ונפגעתי ברגל בברך שמאל הברך מאוד נפוחה וכחולה , מה אפשר לעשות בהקשר לכך .אחכה לתשובה מכם ואודה לך מאוד ..

02/11/2011 | 09:23 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש לפנות ראשית לרופא אורתופד על מנת לקבוע תכנית בדיקות וטיפול לתקופה המיידית. במידה והכאבים נמשכים מעל לשלושה חודשים, יש לפנות למרפאת כאב. אין אפשרות להמליץ על טיפול ספציפי ללא בדיקה רפואית וביצוע בדיקות עזר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב