שיעול עמוק מאוד הגורם לכאב גרון חולשתי

דיון מתוך פורום  כאב

17/09/2011 | 01:17 | מאת: איילת

שלום ד"ר מגיל 4 אני חולה במחלה הנקראת צטרידו שאובחנה בבית החולים. הרופאים סברו שבגיל 7 המחלה תיפסק. זהו, שהיום אני כבר בת 16 והשיעול העמוק הגורם כאבים בגרון ולעיתים גם בחזה. זהו שיעול מאוד עמוק, שנשמע מאוד צרוד וליחתי ונשמע כמו כלב. רק רציתי לשאול מה זה? ואיך מטפלים בשיעול הכרוני שגורם לאי נוחות ומושולב פעמים רבות בכאבי גרון. תודה רבה.

25/09/2011 | 11:29 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, השאלה אינה במסגרת הפורום. אני ממליץ לפנות לרופא אף אוזן וגרון, ובמידת הצורך, לרופא ריאות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב